KJÆRE ALLE NYE GOLFERE

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Her i anlegget så har vi ett veldig godt tilbud til deg som nettopp har startet med golf og kjøpt deg spillerett hos oss. Det beste av alt er jo at det også er gratis! 

Jeg vil i ukene fremover fortelle litt om hva vi har, og denne uken tenker jeg at starte  med å fortelle om Hallgeir’s mandagsspill for nybegynnere.

Når man nettopp har tatt golfkurset, og vil komme i gang på den store banen, så er det mange som føler seg usikre de første gangene. Det er helt naturlig. Dette har vi her på Bærheim gjort noe med. Hver mandag så har vi holdt av starttider for nybegynnerspill med veileder. Dette har vist seg å være veldig populært. Ikke bare får dere hjelp til selve spillet, men dere får også treffe andre nye, samtidig som dere blir kjent med både banen og spillet. Målet er at alle skal føle seg trygge nok til å gå ut på den store banen alene.

Hallgeir m.fl er tilstede for å ta imot dere når dere kommer, og følger dere ned til første utslagssted. Han vil så kjøre rundt på banen og veilede, hjelpe, og komme med råd og tips underveis. Hallgeir er tilstede for å hjelpe, så benytt sjansen til å spørre om det du lurer på. Husk endelig at ingen spørsmål er dumme. Blir vi mange på nybegynnerspillet, så blir vi også mange veiledere.

Hallgeir’s mandagsgolf er en del av fellestreningstilbudet, og er gratis for alle med spillerett her hos oss.

I motsetning til alle andre fellestreninger, så er Hallgeir’s mandagsgolf noe dere MÅ melde dere på til. Det gjøres enkelt ved å sende en mail til proshop@golfmanagement.no før fredager kl 1500, du vil så få svar med hvilken starttid du er tildelt. Første starttid nå tidlig på sesongen vil være kl 17:06, senere i sesongen forskyves dette med en time.

Noen ekle huskeregler:

 

  • Vi spiller fra «rød tee» (det fremste utslagsstedet)
  • Vi spiller max 3 pr lag
  • Påmelding gjøres før fredag kl 1500 til proshop@golfmanagement.no
  • Man trenger ikke eget golfsett, det kan man låne hos oss.