Uke 16

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

KJÆRE MEDLEMMER, SPONSORER, SAMARBEIDSPARTNERE OG VENNER.

DENNE GOLFSPORTEN
Meningen er jo å komme nærmere hullet,
ikke noe «slice» eller «hook», å alt det der tullet.

Hvorfor går ballen rett ut til siden?
jeg prøver å få den rett frem hele tiden!

River meg i håret, det kommer rett som det er noen gloser,
irritasjonen oser!

På an igjen, gir meg ikke så lett,
der gikk ballen rett frem, og så med en sprett!

Jeg jubler i vill begeistring, jeg fikk det til!
Nå kan jeg det, ingen tvil!

På greenen endelig,
har kanskje brukt 8 slag, eller var det 9?

En «liten» putt nå så er den i koppen,
det dirrer i hele kroppen.

Dytter forsiktig denne ballen i siden,
slik som jeg har sett de andre gjøre hele tiden.

Hva skjedde med min ball?
jeg så vel ikke at denne greenen hadde fall..

Nei å nei, enda en putt må til,
jeg hører noen si, «ikke fortvil.»

Prøver å ta meg sammen,
jeg klarte nå i hvert fall å unngå dammen!

Nå, skal jammen jeg også bli ferdig med dette hullet,
nok av dette tullet.

Yes! Jeg hører klukket, ballen gikk i,
ENDELIG!

En utrolig fascinerende, men på samme tid irriterende, men mest av alt sjarmerende….det tenker jeg om denne golfen. Og dersom noen lurer, så er det mitt eget spill jeg her beskriver, noen kjenner seg kanskje igjen, ikke vet jeg. Men, så er det nå slik at det skal bare en liten pause til, så er man klar igjen, skikkelig ovenpå går man ned på tee, klare til å dryle denne ballen på greenen igjen. Denne gangen skal det nok gå…….denne gangen….!

Jeg ønsker dere alle sammen en riktig deilig helg, sving, enten med slice, uten, eller med hook, det viktigste er tross alt at vi har det gøy! Vi er på Bærheim Golfpark!

Sees på plenen!
Monica

 

LEDER
Det er over 110 stk som allerede har meldt seg på Rolex Open neste lørdag. For så vidt ikke overraskende med slike fantastisk kjekke doorprizes (loddtrekning blant de som er i lokalet) på Hall Toll. Verdien av disse er over kr 140 000. Det begynner dog å bli fullt så om du har planer om å bli med på dette kanonbra arrangementet bør du skynde deg til proshop og melde deg på snarest! Påmeldingslistene stenges mest sannsynlig ned allerede mandagen. Det kan max delta 150.

En riktig god helg fra overetasjen i siloen.

Ådne

 

 

Publisert i