Akademi og tips uke 17

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

ÅDNE’S GOLFAKADEMI De to siste ukene har det vært masse folk på mitt golfakademi og det er veldig kjekt! Dog er det slik at når det kommer 20 stk på en gang så tar det tid å kommer over alle. Det er alltid mer folk på første timen enn 2. timen. Jeg kjører samme programmet i time nr 2, som i time nr 1 (se program nederst i posten) så kom gjerne til den 2. timen så vi får bedre fordeling. Akademiet denne uken blir mandag kl 1900-2000 og kl 2000-2100. Velkommen!

ÅDNE’S GOLFTIPS God rytme i svingen er et av de aller viktigste elementene for en god golfsving og konstant bra balltreff. På mandag skal jeg vise dere en del øvelser og treningsapparat for nettopp dette. Her er noen av tipsene:

  1. Slå masse halve rolige slag med wedgen.
  2. Slå 7 jern med ¾ styrke
  3. Finne en god telleteknikk du bruker når du svinger, f.eks 1,2. Lettere å si rytmen enn svinge den men vanskelig å svinge i en annen rytme enn den man teller.
  4. Slå med benene samlet
  5. Svinge kun med venstre hånd
  6. Svinge med begge hendene oppå hverandre (se bilde i boken min under rytme, timing og svingtempo). Om du ikke har boken min, får du den gratis i shopen.