Seniorgruppen

senior

Alle betalende medlemmer i Sandnes GK er automatisk med i seniorgruppen ved fylte 50 år. De er velkommen til å være med på Seniorturneringen som arrangeres annen hver tirsdag i partallsukene. Det er en fordel å ha et etablert handicap på 36 og lavere.

Sesongen starter opp på våren med en serie på ti turneringer, hvorav de syv beste er tellende. Men det er premieutdeling for hver turnering. I forbindelse med oppstart av seniorenes serie turnering tirsdag 3. mai vil vi informere om at startkontingenten nå er hevet til kr 75,-.  Det inkluderer da også kaffe etter turneringen. Golfspillere fra andre klubber er alltid velkommen til å delta. Greenfee er kr 200,-.

De som ønsker å delta, melder seg inn via Golfbox.

Seniorkomiteen består av fire medlemmer og har som hovedoppgave å skape et godt miljø, arrangere turneringer, samt golftur til andre klubber.

Reidun Elise Aske Berg
senior@sandnesgolfklubb.no

Prøve golf?

Det har aldri vært lettere å komme i gang enn nå.