Informasjon uke 7

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

KJÆRE MEDLEMMER, SPONSORER, SAMARBEIDSPARTNERE OG VENNER.
Våren lar visst vente litt til på seg, vi er tross alt bare i februar, noen ganger glemmer jeg faktisk det. Det ser ut til at vi går mot enda noen frostgrader mot slutten av perioden, men med disse kjekke vintergreenene, så går jo det helt fint. Ballplukkeren er også startet opp i år, det var de dagene med hardt underlag på drivingrangen, det er ikke fullt så hardt lengre, så da går vi tilbake til selvplukk helt frem til neste «harde» periode.

Banemannskapet er i disse dager i full sving med forbedringene i og ved tjernet på hull 6. Her er det gravd opp tonnevis med masse som er tippet ved veien mellom hull 6 og hull 10. Vi er klar over at det ligger tusenvis av baller her og frister, men dere må under ingen omstendigheter finne på å trø over sperringene her i jakten på baller. Gjør man det, kan man risikere å bli sittende fast i myr og kvikksand, og det vi jo ikke.

Jeg ønsker dere alle sammen en deilig vinterferie-helg!

Jeg leste noen ord jeg synes var så fine her om dagen, disse vil jeg dele med dere denne uken.

Time is short,
there is no pause,
no rewind,
no replay button.
Once it passed,
It’s gone.
Cherish each moment as it comes.
You don’t get a second chance.

Monica


LEDER
Neste uke starter vi arbeidet med å lage en ny og flott treningsgreen på 350 kvm. Her kan man trene både chipping og pitching fra fairwaygress. To treningsbunkre blir det også plass til. Plasseringen av dette området er ved parkeringsplassen og hull 2 på korthullsbanen. Det betyr at vi samtidig bygger om litt på korthullsbanen uten at det får nevneverdige konsekvenser for den. Dette nye treningsområdet vil gjøre anlegget enda mer attraktivt, og blir en kanonbra plass å trene småspill på. Vi gleder oss til det blir ferdig.

Med ønske om en god helg!
Ådne

 

Publisert i