Ukesbrev uke 8

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

KJÆRE MEDLEMMER, SPONSORER, SAMARBEIDSPARTNERE OG VENNER

Våren som forsvant
Det biter i kinnene,
man kan ikke høre fottrinnene.
Det har lagt seg snø siden i går,
noe tok bort det som lignet vår.

Ett hvitt teppe ligger som ett slør,
egentlig er alt som før,
vi ser det bare ikke lenger,
ingen grønne enger.

Vi lengter etter lune kvelder,
til lammebrek og sauebjeller.
Vi lenger etter sol og duften av faktor,
til lyden av klippere og Rønnisen sin traktor.

Vi lengter etter nyklippet gress,
til plenen gror og Atle får det stress.
Vi lengter etter lys, latter og iskrem,
til vi bare vil være…, og aldri gå hjem…..

Monica

sommer

Åhhh, det var nesten så jeg drømte meg bort ett øyeblikk, i hvert fall i de to siste versene. Det er slik vi har det her om sommeren, heldige oss! Det er ikke det at jeg kjeder meg nå, det gjør jeg bestemt ikke, men jeg liker å glede meg, og å drømme meg bort litt!

Nå tilbake til virkeligheten, vi er tross alt bare i februar, våkne opp! Nyt helgen med det flotte været som er meldt, om det er kaldt, så tar vi sommeren om litt.

God helg!
Monica

 

LEDER
På Bærheim Golfpark har vi alltid mange nye prosjekter på gang, nye tanker og ideer dukker opp hele tiden. Dette året er intet unntak. Vi går nå mot en veldig hektisk vår, og i den forbindelse også hektiske dager for meg. Jeg er ikke alltid like flink til å «se» hver enkelt av dere i en travel hverdag, men prøver så godt jeg kan. Dere skal alle vite at jeg setter utrolig stor pris på dere, og uten dere hadde vi definitivt ikke vært der vi er i dag. Benytter derfor anledningen til å takke dere alle for stundene vi har hatt og skal få, for alle gode forslag, og hyggelige samtaler. Det å se så masse positive mennesker gir mye energi og jeg gleder meg hver dag til å skape nye opplevelser sammen.  

Ha et riktig godt golfår og en strålende helg alle sammen!

Mvh Ådne
Daglig Leder

Publisert i