Uke 47

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Det er onsdag, gradestokken viser 8 grader, det er ikke sol ute, ei heller vindstille. Det er ikke tørt, lyst er det heller ikke blitt, selv om klokken på veggen viser 0900. Den kommer liksom så brått på denne årstiden, hvert eneste år. Inne-aktiviteter blir prioritert, nå er veien inn i shoppen for å hente kaffe lang nok, det gledes over de fine dagene vi har innimellom, og lykken er stor når de mest hardbarkede golferne trosser vær og vind, og kommer likevel. Vi er på Bærheim Golfpark.

Her på plenen går livet sin vante gang. Vi har opplevd en høst før, men likevel så føles det litt tungt å innse at sommeren for alvor nå er over. Det er likevel gledelig å informere dere som ikke vet det, at her på Bærheim så har vi faktisk etablert ett treningsmiljø også. Her kommer folk å trener på alle treningene vi har, og det håper vi vil fortsette utover vinteren. Det er ikke så mye som skal til for å holde svingen ved like, men forskjellen fra litt til ingenting er vanvittig stor, så da sees vi på trening!

Ingen grunn til å bli tung i sinnet,
våren kommer, legg deg det på minnet.
Vær lykkelig for dagen du har fått,
gjør noe med den, noe som gjør deg godt!

Ha en deilig helg, og en fin uke, så sees vi forhåpentligvis på trening til uka!

Mvh
Monica

LEDER
I løpet av året er det er mange som kommer med forskjellige forslag til oss om driften av Bærheim Golfpark. En del av disse forslagene gjør vi noe med, mens andre er ikke mulig/ønskes ikke gjennomført. Men vi vil gjerne ha flere innspill.  Vi har opp igjennom årene fått masse gode forslag som vi har gjennomført så ikke vær redd for å si din mening. Send gjerne undertegnede ønsker og kommentarer (
adnes@golfmanagement.no).

Ha en fortsatt god høst! PS! Banen er fremdeles i fantastisk god stand så det er bare å komme og spille!

God helg!

 

Ådne

 

 

Publisert i