Uke 36

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

En nydelig sensommer ser ut til å ha tatt en liten pause, det er i hvert fall det jeg håper på. Banen har fått sine etterlengtede dråper, og det trengte den.

Når det er sagt, så er det ingen grunn til å legge golfkøllene på hylla for sesongen, for her på plenen, her fortsetter vi med treninger, akademi, og kurs i lange tider enda. Langtidsvarselet viser gode prognoser, og vi ser frem imot mange flotte dager nå på sensommeren. Jeg håper dere stopper opp for en kopp med kaffe, og en drøs, selv om det lakker og lir mot høst, og dagene blir kortere.

Ha en riktig deilig helg, i sommerregnet.

Sommer-regn

Det etterlater seg denne friske duften,
alt blir så grønt, friskt og fullt av liv.

Litt kaldere i luften,
og i tjernet ser vi plutselig noe annet enn tørre siv.

Fuglene synger sin morgensang,
mens solen sakte stiger opp.

En ny dag er atter i gang,
Jeg sier bare, opp å hopp!

Monica

 

LEDER

Vi har de siste ukene dessverre opplevd å komme til oppslåtte torver både på green, på banen,  og på treningsgreenen. Jeg kan nevne en episode på torsdag før KLM turneringen. Det var da slått opp en stor «fleng» rett ved hullet! Det endte med at banemannskapet måtte ut å ordne dette i en fart, før turneringen startet.  Dette er blitt gjort av en spiller torsdag morgen. Forrige uke hadde vi også mange stygge merker i treningsgreenen. Dette er bare noen eksempler, Vi har hatt flere slike stygge saker i år. Jeg undrer meg, hvem får seg til å gjøre noe slikt? Skulle du komme over noen som driver med slik vandalisme her på banen så ber jeg om at det rapporteres til undertegnede umiddelbart. Konsekvensen av slik oppførsel er bortvisning på livstid.

Ådne.

Publisert i