Uke 23

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

KJÆRE MEDLEMMER, SPONSORER, SAMARBEIDSPARTNERE OG VENNER

Oi, det landet jeg midt i sandkassen,
bare å klarte oppi og slå i denne massen.
Jeg slår til, men hvor er ballen hen,
den ligger visst igjen.

Bare å smøre seg med tålmodighet,
nedi igjen med full frimodighet
Tramper rundt litt i sanden for det ser jo litt kult ut,
nå skal jeg jammen slå med ordentlig sandsprut!
 
Vær bestemt har jeg hørt noen si,
denne ballen skal jammen meg få svi!
DER traff jeg, og sandspruten står,
jeg roper Foooore!
Sand over hele meg,
og deg,
og alle som stod i nærheten av meg
 
Nå kommer jeg til saken,
nemlig bunkerraken
Har du sett den?
Skal jeg si hvor den ligger hen?
på bunkerens kant,
ja det er sant!
 
Dra den over alle spor du ha laget,
slik at ikke andre blir plaget.
Synd å havne nedi ett stort sandhull,
noe ordentlig tull!
Bruk raken,
sånn er det med den saken!

Sommeren er her folkens. Hvilken herlig årstid! Fulle baner, full range, full platting, full sol, fulle selskapslokaler, fulle kurs, fullmåne, full parkeringsplass, fulle treninger, fulle flighter, full vindstyrke, fulle medlemskvelder, full fart, ja vi elsker alt som er fullt, det er slik vi er, vi er på Bærheim Golfpark!

Ha en riktig deilig helg, enten full eller ikke full!
Monica

LEDER
I dag fikk vi endelig containeren til videosenteret på plass (se bilde Facebook). I neste uke så skal filmutstyret på plass og så er den klar til å bruk! Et slikt senter der vi både kobler opp trackman og vanlige filmkameraer for å spille av på storskjerm blir nok et fantastisk tilskudd for å hjelpe dere å bli enda bedre å spille golf. Bare å glede seg. Det gjør i alle fall jeg! Tusen takk til Dick Vaule og XL Container samt Sandnes Golfklubb som har bidratt til at dette flotte prosjektet kunne realiseres!

Ha en riktig god helg!

Mvh
Ådne

showroom

Publisert i ,