Uke 23

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

FELLESTRENINGER Kjekt å se at så mange av dere kommer på treningene! Jeg håper og tror dere kjenner at det hjelper dere når dere er ute på banen. Se oversikten over neste ukes treninger nederst i denne mailen, og vet dere hva, det meldes full sommer også neste uke, så det er bare å forberede seg på en knalluke med masse trening.

 

PROTIMER Dere som har kjøpt spillerett med protimer inkludert er jo heldige som kan benytte dere av dette. Mange har gjort det, flere vil gjøre det, men det klaffer ikke alltid med tiden, ei heller med været. Det som er viktig når man booker privat-timer. Send forespørsel i god tid i forveien til post@golfmanagement.no, helst en ukes tid. Får du tildelt en time, så bør du benytte deg av denne uansett vær. Instruktørene legger opp sine dagsplaner ut i fra protimene, og når de plutselig får en kansellering midt i arbeidsdagen pga litt regn, så skaper det mye frustrasjon.

 

MANDAGSSPILL FOR NYBEGYNNERE Hver mandag fra kl 1706 så holder jeg av starttider for dere som er nye. Disse starttidene kan bookes ved å sende en mail til proshop@golfmanagement.no før fredager kl 1500, du vil så få svar hvilken starttid du er tildelt. Dere vil bli tatt godt var på av Hallgeir, Arild og Lasse, som er veiledere på disse nybegynnerspillene. Nybegynnerspill er til for deg som enten nettopp har tatt kurset, eller at det er lenge siden du har vært på den store banen. Man må ha spillerett eller være ansatt hos en av  våre sponsorer eller samarbeidspartnere for å delta på dette. Det er ikke mulig å betale seg inn på dette.

 

 

Publisert i