Uke 19

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

KJÆRE MEDLEMMER, SPONSORER, SAMARBEIDSPARTNERE OG VENNER

En drømmeuke, det er det vi har blitt velsignet med denne uken. Det er nesten så vi ikke har trodd det! Åh som jeg elsker disse varme solstrålene, denne gode sommerbrisen, fuglekvitter, latter, iskrem, og dere, vi er på Bærheim Golfpark.

Jeg ser at værvarslerne ikke lover oss like mange plussgrader i uken som kommer, men solen, den skal skinne og det blir en herlig uke, det er jeg sikker på!

Laget ett lite dikt under en av mine kveldsrunder med hunden i uka, fikk lyst å dele det. Hva er egentlig lykke? Hva får oss til å kjenne på denne gode følelsen? Det er ofte de enkle tingene…..

DENNE LYKKA
Sommerbris i varme kinn,
måkeskrik fra havet.
Kveldshygge i solskinn,
borte fra alt kavet.

Stillestund i solnedgang,
bare tær i sanden.
lammebrek og fuglesang,
lykka fyller meg til randen.

Ha en riktig deilig pinsehelg, og en fin feiring av nasjonaldagen.

Gi bort ett smil, en klem, eller ett godt ord, det kan være lykka både for deg, og den du gir det til, hvem vet?

Monica

 

LEDER
I den siste uken har det vært 2 uheldige episoder på banen der golfballer har truffet klippemaskinene. Det kan selvsagt skje uhell og vi vet jo alle at ballen ikke alltid går der vi sikter….Jeg vil likevel poengtere at sikkerheten til vårt hardtarbeidende banemannskap er utrolig viktig slik at farlige episoder unngås. Her er regelen: Dersom man ser at det vil være mulig å treffe banemannskapet så man vente til de har flyttet seg eller vinket spillet videre. Dersom banemannskapet skal vente på alle spillerne skal gjøre seg ferdige så er det umulig å drive vedlikehold. Jeg forventer at alle respekterer dette.

Ha en riktig god pinse og 17. mai feiring!

Mvh
Ådne

 

Publisert i ,