Uke 12

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

PROSHOPHJØRNET
Proshopen har akkurat mottatt årets kleskolleksjon for Herrer fra Ping. Her er det veldig mye bra og jeg våger å påstå at dette er den beste kolleksjonen som Ping noen gang har produsert.

Dersom det er på tide å fornye noen klær i garderoben, bør du absolutt ta turen innom proshopen nå, mens utvalget er best. Vi har et stort lager med t-skjorter, gensere, bukser og shortser i mange forskjellige størrelser og varierte farger.

Lørdag 16. april blir det demodag med Ping. Sett av dagen allerede nå. Jeg kommer tilbake med mer informasjon senere, men denne dagen kan alle komme å prøve forskjellig Ping modeller, skafter etc. Flere instruktører blir med og hjelper til, slik at du får testet de køllene som passer best for deg.

For dem som ikke har hentet årets «stickers» for betalt spilleavgift, minner jeg om at den kan hentes i proshopen.

DAMEKLÆR
Det er for denne sesongen besluttet å ikke ta inn PING sin kleskolleksjon for damer, grunnen er ganske enkelt at vi har solgt for lite, og blir sittende inne med altfor stort varelager i altfor lang tid. Nytt for året er at det blir en MEDLEMSKVELD for damer i finnehuset i mai. Her vil jeg ha vareprøver av Ping sitt damesortiment. Jeg tar imot bestillinger den kvelden på det dere måtte ønske å bestille.
Jeg kommer tilbake med dato og program for denne kvelden. Jeg har ikke fått vareprøver enda.

Publisert i