BÆRHEIMSMEDAL 2016

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim


 
Onsdag 30. mars starter medalsesongen igjen. Nytt av året er at medal-spillere får booke starttid allerede en uke før bookingen åpner (onsdagen før). Hvis du vil delta og ikke er på listen over medal-spillere kan du registrere deg i proshop.

Medal er en turnering som spilles hver onsdag gjennom hele sesongen, og den er delt i to klasser. Klasse 1 er for de med hcp lavere enn 11,4, og klasse 2 er fra hcp 11,5-36. Klasse 1 spiller herrer fra hvit tee, og klasse 2 fra gul tee. Damer spiller fra blått i begge klasser.

Det kåres ukentlige vinnere.  Etter sesongen, beste sammenlagte resultater. Deltakelse og resultat i Medal inngår også i kvalifisering til elitespill i de ulike gruppene i klubben.

Det spilles slagspill og rundene er hcp tellende. Vanlige regler gjelder. Dersom runden ikke fullføres må dette begrunnes ihht golfreglene. Hvis ikke registreres «no return» og hcp blir regulert.

Resultatene offentliggjøres i gobex så snart som mulig etter at runden er fullført. Det spilles med ballplassering i fairway inntil ny melding blir gitt.

Det koster kr 50 å delta, dette betales i proshopen før runden. Alt går tilbake til premier.

Med vennlig hilsen
Turid og Thom

Publisert i ,