Sommeren er tilbake, info uke 37

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

«Solen er på vei over fjellene, duggen ligger som små krystaller i gresset, måka tripper over greenen på jakt etter delikatesser, i det fjerne høres duren av maskiner som allerede er i gang å vedlikeholde. De tidligste av oss er allerede på plass, golfrunden i går gikk ikke helt som forventet…..vi prøver igjen…..nye slag…..nytt mot….. slik er denne fantastiske idretten, vi er på Bærheim Golfpark.

Sommeren er igjen kommet til Bærheim Golfpark, det er ikke hvert år folk klager over utvalget av iskrem i september måned…hvem kunne vel drømme om at isdisken skulle bli ranet på denne tiden av året. Jeg lover påfyll, så hold ut!»

Dette er et utdrag av det jeg skrev akkurat på denne dagen for 2 år siden, og når jeg tittet tilbake på det jeg skrev på samme dag i fjor, så skildret også det et vakkert sommervær. Så september ser ut til å bli den nye sommermåneden. Ikke meg i mot!

SOMMER
Det er liksom som om plenen aldri har vært så grønn,
som om vinden, solen, og temperaturen aldri har vært så skjønn.
Det er som alt har blitt penere siden i fjor,
som om alle fuglene nå synger i kor,
som om dagene er vakrere, og du er likeså
dette gjør sommeren med oss, ikke lett å forstå.

Vi synger engentlig den samme sang,
men likevel blir den vakrere for hver gang.
Gresset er like grønt,
alt er like skjønt.
Dagene like vakre, du er likeså
sommeren rører våre hjerter, nyt det, du MÅ!
Monica

Paisage 06

Med dette vil jeg ønske alle sammen en riktig deilig sommerhelg, nyt været, plutselig er det over.

Klemmer i hytt å gevær
Monica
LEDER
På Bærheim Golfpark så jobber vi konstant med å bli bedre både når det gjelder selve banen og totaltilbudet. Vi er i full gang med å lage tiltaksplaner for både banen og generell drift for neste år samt 5-års planer. Hvordan kan vi gjøre anlegget mest mulig attraktivt for deg som bruker og tilpasse tilbudet deretter ut i fra de økonomiske rammene vi har? Vi håper du kan gi oss tilbakemelding på dette når vi sender ut en spørreundersøkelse om ikke veldig lenge. Konklusjonene og tiltakene vi skal gjennomføre vil vi omtale utover høsten og vinteren i denne infoen.

God helg!
Ådne

Publisert i ,