Ord fra Monica, uke 23

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

 

En deilig årstid, det er akkurat det vi er inne i nå. Det kvitrer fra hver en kant!
Frodige grønne trær omkranser vår park, og de nye husdyrene våre jobber på spreng for å holde gresset nede. Temperaturen har faktisk varmet oss enkelte dager det siste, dette har vi lengtet etter, dette er lykke….på sin helt egne måte.

Lykke er så mangt. Noen ganger i livet kan man føle at man befinner seg et sted utenfor den «definerte» lykken. Ofte vet man hva man vil og hvor man vil være, men man kjenner ikke veien dit…. Jeg har ved flere anledninger delt ord og tanker om lykke med dere, jeg gjør det igjen, med mine enkle ord.

LYKKELAND
Eg vil væra der kor sola skin,
der lykka banker på,
så eg kan sleppa ho inn.

Eg vil væra der kor vatnet renner
der ingen dag er eins, 
så at eg livet kjenner.

Eg vil væra der kor kjærleiken er,
der urett ikkje finnes,
der vil eg vær

Monica –mai 2017

Ønsker dere alle en riktig deilig pinsehelg, og jeg, ja jeg håper å se dere på plenen!
Vi har nemlig åpent i hele pinsen!

Pinseaften kl 0800-1800
1. pinsedag kl 0700-2000
2. pinsedag kl 0700-2000

Monica

Publisert i ,