Monica’s info uke 30

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Jaaaaaaaaaaaa, sommeren kom!

En herlig uke har vi hatt her på plenen, og da gradestokken hoppet opp 10 grader i midten på uken, så ble det slik vi vil det skal være, magisk.
Vi er inne i en rolig tid her i anlegget, ferie på mange, men også en tid der andre aktiviteter stjeler dagene. Er du en av dem som ikke har kommet i gang med spill på den store banen, og har anledning nå i ferien, så vil jeg absolutt anbefale deg det nå i disse rolige dager.

Husk også at du kan ha med deg gjester til halv pris i hele år. Bronsemedlem har 5 stk slik greenfees i året, sølv har 10, og gull har 20.

Deler noen enkle, men viktige ord fra mitt hjerte jeg, ha en deilig helg!

 

Godt.
Jeg sier ja til livet jeg har fått,
til gleden, menneskene, varmen, omsorgen og godheten,
jeg sier ja til alt som er godt.

Publisert i ,