MEDLEMSKVELD I FINNEHUSET TORSDAG 10. MARS KL 1900

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

MEDLEMSKVELD I FINNEHUSET TORSDAG 10. MARS KL 1900

Ute etter å fornye treningstøygarderoben, eller rett å slett bare ute etter noe godt kompresjonstøy?

Skins er tingen, og vi skal tømme varelageret hos Chrisco! For mere produktinformasjon se https://2train.no/nettbutikk/treningsklaer/kompresjon/skins-kompresjonstoey/

Dere har sikkert alle hørt om 2XU tightsen, i flere undersøkelser jeg har lest, scorer Skins høyere! Jeg har selv brukt skins både til sykling og til annen trening i mange år, og har ikke tenkt å slutte. Andre store idrettsprofiler (uten om meg da hehe)som bruker Skins kompresjonstøy, kan jeg nevne Petter Northug, Håvard Bøkko, Aksel Svindal Larsen, og hele Viking fotball-stallen bl.a

Jeg inviterer deg til medlemskveld torsdag 10. mars kl 1900 i Finnehuset. Her blir det billig! Vi snakker halv pris av XXL priser!

Jeg har bestilt vareprøver av flere modeller både topper og benklær, slik at det vil være mulig å prøve. Jeg regner med at vareprøvene vil være meg i hende innen tirsdag, så dersom det ikke passer for deg å komme torsdags kveld, så stikk gjerne innom og prøv en annen dag. Vi har både dame –og herre modeller.

Varene betales i kassen i proshop ved bestilling, og hentes når dere får sms fra meg.

Det vil ikke være mulig å bestille etter torsdag 10. mars!

Vi sees til en hyggelig medlemskveld.

Ta gjerne med en venn eller flere:)

skins II skins III skins