Info fra Monica uke 36

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Endelig er den her, denne herlige sensommeren. Noen lengter etter sommer, jeg lengter etter sensommer. Disse vakre fargene, den friske luften, den gode duften, og den frodige naturen. Alt er på høyden nå, nyt det, for om kort tid er løvet falt ned, gresset blitt brunt, og luften blitt kaldere. Vi kan enda nyte lange kvelder foran proshop, og ifølge værprognosene, så har vi gode sjanser for å gjøre dette også neste uke.

Vi fortsetter med fellestreninger og akademi også på sensommeren. Banen er på sitt beste og sitt vakreste nå, jeg anbefaler dere alle om å bruke disse flotte dagene til golf, vi sees!

Fikk lyst å dele noen ord jeg skrev mens jeg drakk morgenkaffe en stille september-morgen i 2014.

Tåken ligger som ett teppe,
ingen grunn til å deppe.
Solen vil snart titte frem,
og omfavne oss som en god varm klem.
Nye slag skal slås,
kanskje også nye mål nås.
Den første kaffekoppen er snart tom,
jeg sier bare, komkom!

Vi er på Bærheim Golfpark.

Med dette vil jeg ønsker dere alle sammen en riktig deilig helg, og til deg som skal spille flaggturnering i helgen, LYKKE TIL, måtte den beste vinne!

Jeg åpner shoppen kl 0700 både lørdag og søndag, håper du kommer!

Monica

Publisert i ,