God jul og godt nyttår!

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Året går mot slutten og jeg må ærlig tilstå at jeg gleder meg til et nytt år med nye muligheter, og forhåpentligvis mye bedre vær. Jeg har jobbet full tid med golf siden 1990 og jeg har ikke opplevd noe i nærheten av så dårlig vær over så lang tid noen gang. Det tærer på både humør og økonomi….. På den positive siden så gleder vi oss stort over at banen på tross av all nedbøren har klart seg på en fantastisk god måte. Vi har mang en gang blitt overrasket over hvor fort tørt det har blitt etter enorme nedbørsmengder. Og vi gleder oss selvsagt over hvordan greenene fremstår med god speed. De 64 robotene må vi heller ikke glemme som har bidratt til at vi i hele år har hatt en super semirough. Alt sammen har bidratt til at i folks oppfatning, og i sammenligning med de andre banene i distriktet så er Bærheim Golfpark løftet veldig mange hakk. Det er et veldig godt utgangspunkt for 2018 når vi nå skal konkurrere med sammenslåtte Sola og Solastranden Golfklubb. At banen har fremstått som den har gjort er ikke tilfeldig. Banemannskapet har lagt ned en fantastisk god innsats med å til enhver tid ha en bane i topp stand. De fortjener skryt for innsatsen de legger ned. Det gjør også alle andre som jobber her. Å drive golfbane for tiden er utfordrende og hardt arbeid.

Flere har spurt oss om hvordan opplegget med bronse, sølv, gull og gull pluss neste år blir. Det blir noen små justeringer og de får dere senest tirsdag i en egen mail. Om du skulle ønske å endre din kategori så sender du en mail til tomgl@golfmanagement.no.  Prisene på det nåværende tidspunkt endres ikke.

Siden dette er siste infomailen i år vil jeg takke dere alle for alt det kjekke som dere bidrar med på bruket her. Jeg har fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger i år og det setter jeg enormt stor pris på.

Ha en riktig god jul og et strålende nytt golfår sammen med oss her på plenen ?

 

Ådne

 

Publisert i ,