Med ønske om en god jul, og ett godt nytt år!

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Dette blir den siste infoen i 2017, i den forbindelse så har jeg lyst å takke hver og en av dere for året som har vært, jammen har vi hatt mye gøy, og mange uforglemmelige opplevelser både her på plenen, men også på andre aktiviteter vi har vært på sammen.

Min fremtid her i Golf Management etter denne elendige sesongen er høyst usikker, med mindre det skjer et mirakel, så forvinner min stilling, og det smerter meg å si etter 16 år på plenen at det da er jeg som må pakke sammen. Det vil altså si at jeg skal se etter noe annet gøy å holde på med på dagtid. Har du en spennende stilling på lur som jeg kunnet passet i, så vil jeg mer enn gjerne bli kontaktet.

Har lyst å avslutte året med et dikt som jeg skrev for noen år siden.

Ha en riktig deilig jul, og et godt nytt år.

Klem
Monica


VINTERGOLF

Ullstillongs, boblejakke, votter og lue,
ja det må til om vi ikke skal få snue.
Den daglige runden den må spilles så klart,
snøen kan komme ganske snart.
Klokken er åtte, «god morgen» høres,
duverden, han hadde trening som måtte gjøres.
Jammen godt vi har flomlys slik at dere ser  ballen og ikke minst matten,
her trener folk både om dagen og om natten.

Jeg håper vi vil få mange flotte dager også i vinter-perioden,
været har jo endret seg en del på denne siden av kloden.
La oss hygge oss med hverandre hver eneste dag,
gi av oss selv, bruke tid i lag.
God jul, og godt nyttår til alle og enhver,
både ukjente, kjente, og de som er kjær.
På Bærheim er alle velkommen inn i varmen,
det er det som gir banen den store sjarmen.

Vi sier velkommen til det nye året,
børster snøen ut av håret.
Velkommen kjære sommer,
vi vet at du kommer.
Hos oss skal du få hvile,
får oss til å smile,
igjen fylle tunet med latter,
og rangen med folk på alle matter.

 

Vi er på Bærheim Golfpark

Publisert i ,