Banen

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Til helgen kommer en forsmak på vinteren ser det ut som. For meg og oss i banemannskapet blir det som å gå opp til den viktigste eksamenen i året. Det kan virke som en enkel eksamen da den kun har et spørsmål; Hvor godt har dere forberedt gresset på det som nå kommer? Behandlingstiden på dette spørsmålet tar gjerne flere måneder, men ut i mars en gang får vi karakteren bestått eller ikke bestått. Blir nesten litt kvalm grunnet usikkerheten rundt dette. Men en ting er sikkert, vi har jobbet intenst med innvintring av gresset i måneder nå. Vi lar absolutt ikke greenene våre møte vinteren uforberedt. Jeg kan med hånden på hjertet si at vi har gjort det vi kan for å gjøre denne jobben så profesjonelt som overhode mulig. På en måte føler jeg meg sikker på at det kommer til å gå bra, men jeg vet så altfor godt at det fort kan gå filleveien. Uansett der er ikke så mye mer vi kan få gjort nå. Vi venter i spenning…..

De som har besøkt banen de siste ukene har sett at vi driver og rensker kanal/ drenering systemene i anlegget. Dette er en omfattende jobb. Til nå har vi tatt ut mer en 800 tonn masse. Helt utrolig, men ja, 800 tonn.

Vi ligger ikke på latsiden selv om det spilles mindre golf i anlegget. Sist uke grov vi 400 meter grøft for å legge inn fiberkabel. Jone Egeli, David og grunneier Bent Bærheim gjorde en rå jobb her. Alltid et privilegium å få skryte av flinke folk. Jeg er heldig.

Rønnessen gjorde ingenting han……han satt der med paraplydrinken sin på ferie………
Mvh
Atle