BANEN

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

BANEN
En uke med ferdigstilling av en del arbeider slik at vi kan ta juleferie med god samvittighet.
Vi er nå ferdige å renske de åpne dreneringssystemene (kanalene) i anlegget. Over tusen tonn med masse/ sørpe er fjernet. Du verden så kjekt det har vært å få lov til å leke i sørpe helt lovlig…når jeg var mindre var dette aldri lov. Noen fordeler skal en kunne ha som voksen……

En del rutinemessige kontroller av det skjulte dreneringssystemet er gjort. Hadde dere bare visst hvor mye vann som transporteres via vårt dreneringssystem. Gjennomsnittlig dreneres det i vinterhalvåret bort ca. 150 liter i sekundet fra banens område….kult å leke med tall, jobben vår føles plutselig veldig viktig når en får litt fakta på bordet.

Noen andre tall som gjør at vi i banemannskapet både føler oss viktige og flinke er antall spilte golfrunder på Bærheim golfpark. Det spilles i overkant 40000 golfrunder i år. Det å kunne presentere golfbanen på en god måte med et antall golfrunder som nevnt er faktisk noe vi er stolte av.

Vi har gjort unna årets medarbeidersamtaler og i tillegg gjort det som skal gjøres for å tilfredsstille kravene til Hms arbeidet. Deilig å få slike ting gjort, skuldrene senker seg og en føler at en har ting der de skal være.

Som sagt det nærmer seg slutten av et godt år på Bærheim og for oss som er i banemannskapet, vi vil gjennom denne siste infoen for året takke for en flott sesong og håper dere er fornøyd med jobben vi gjør. Vi i banemannskapet er veldig fornøyd med dere!

Mvh
Atle