Uke 6 og 7

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

For tiden så jobber jeg med en rekke bedrifter som skal være med på fordelskortet som lanseres til våren. Ikke alle er klar enda men vi vil fortløpende presentere de i infoen. Vi håper virkelig at dere benytter dere av disse firmaene og tjenestene for det vil styrke samarbeidet mellom oss. Det vil i neste omgang gjøre oss i stand til å utvikle og drive anlegget enda bedre. For å få rabatten vises medlemskortet til Sandes Golfklubb direkte når kjøp gjøres.

Vi er nå leverandør til fordelskortet hos Bærheim Golfpark, og vil derfor gi alle medlemmene et godt frisørtilbud i alle våre salonger. Alle som ikke er registrert hos oss vil få 20 % avslag på første klippen, etterpå fast rabatt 15 % på all klipp. Husk vis medlemskortet.

Vi holder til i Sandnes, Bogafjell, Lura, Ganddal og Hana. Her har vi frisører med fagbrev og masse kompetanse som tar godt imot dere.

Vi satser på å gi dere en god  opplevelse sammen med lett massasje og kyndig hårhjelp. Hos oss kan du booke på nett:

Ledigtime.no så skriver du Appeal frisør. Telefon kan også brukes eller du kan bare droppe innom. Husk at vi har gratis parkering utenfor.

 

Vi håper å se mange av spillerne på Bærheim i våre salonger!

 

For Appeal Frisørsalonger
Sissel Vikse Falch

 

Publisert i