Uke 5

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

KJÆRE MEDLEMMER, SPONSORER, SAMARBEIDSPARTNERE OG VENNER

Vi er som en familie her på Bærheim Golfpark, det har jeg ofte snakket om til dere, en stor, stor familie. Vi deler så mye sammen, vi kommer så tett innpå hverandre, og vi blir så uendelig glade i hverandre, derfor føles det virkelig tungt, trist og uvirkelig når noen ikke er blant oss lengre. Hvil i fred kjære Kirsti Auglænd.

 

Februar, og vi vet alle at dette er måneden vi kan få alle årstider servert på en og samme dag, og i dag torsdag,  har vi hatt de fleste! Herlig å kjenne man lever, det tenkte i hvert fall jeg da jeg tredde på meg golfhabitten, for å delta på Per sin golftrening! Det blir nok bare Turid og meg i dag var tanken som slo meg, men neida, på drivingrangen var det fullt på alle mattene under tak. Imponerende! Gøy å trene, og gøy med ivrige golfsjeler, det blir mange «farlige» golfspillere på plenen til våren, for makan til treningsiver skal man lete lenge etter!
Neste uke ser ut til å bli som denne, i hvert fall værmessig, så det er bare å ha stillongsen og luen innenfor rekkevidde dere! Vi er på Bærheim Golfpark.

 

Ha en riktig god helg dere, så sees vi på plenen plutselig, og i mellomtiden, tenk på dette:

 

..dette smilet..
Hva er det med denne smilingen,
som gir oss denne ilingen,
kriblingen nedi magen,
kjenne lykke gjennom dagen?

Monica

 

LEDER
Det nærmer seg heldigvis golfsesong! Vi jobber bånn gass nå for å gjøre anlegget enda bedre. Snart er vi ferdig med bygging av 35 nye lagringsplasser for golfbager. Disse begynner allerede å bli utsolgt så skulle du ønske et skap til golfbagen ta kontakt med
tomgl@golfmanagement.no snarest.

For vårt mye omtalte videosenter på rangen så er planene klare. Dette vil bli kanonbra! Det vil stå klart til bruk ca 15. mai. Vi som ser frem til å hjelpe dere alle til å få enda mer glede ut av golfen!  

God helg!
Ådne

Publisert i