Uke 41

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Hvilket vidunderlig vær vi har blitt velsignet med denne uken.

Det finnes ikke vakre nok ord til å beskrive synet som møter meg om morgenen når jeg svinger inn på arbeidsplassen min. Jeg er heldig som kan starte dagen med kaffekoppen i soloppgangen, mens haren hopper over plenen, og endene tar sin morgendukkert. Vi har et rikt dyreliv her hos oss, og om natten og morgenen før dere kommer, ja da er det dyra som regjerer her.

Sommeren er ikke over likevel, nå er den på sitt vakreste, vi er på Bærheim Golfpark.

Å vi som hadde lagt bort sommerkjolen
nå sitter vi her i solstolen.
…igjen,
…myser,
…svetter,
varme kinn,
smører oss inn,
solbriller,
nyter dette lyset,
som kalles
solskinn….

En riktig god helg ønskes dere alle, proshop er åpen fredag til kl 1900, lørdag kl 0700-1800 og søndag kl 0700-2000, velkommen!

Mvh

Monica

 

Leder

Vi har besluttet å gå bort fra soneinndeling av våre greener. Dvs at til vanlig så brukes ikke fargekartet på scorekortet, ei heller sonefargen i vinduet på shop. Dette av flere grunner. Den ene er at veldig mange har kikkert, GPS eller lignende, og bruker ikke fargekartet lenger. Den andre er at det for optimal bruk av greenene er det viktig å sette pinnen der det til enhver tid er mest hensiktsmessig. Dette er ikke alltid forenelig med banekartet. Og sist, men ikke minst, på de fleste greenene så er det relativt enkelt og se hvor pinnen står på greenen.

Vi er allerede i planleggingsfasen for hva vi skal utbedre i anlegget i høst, vinter, vår og til neste sesong. Vi har mange spennende planer for utvikling av anlegget og utover høsten/vinteren vil vi informere fortløpende. Jeg kan garantere forbedringer som dere kommer til å sette stor pris på! I tillegg til forbedringer på selve anlegget så holder vi på å fornye maskinparken vår. 2 nye fairwayklippere er allerede bestilt og vil være klar til bruk til våren.

Ådne

Publisert i