Uke 39-treninger-nybegynnerspill

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

HALLGEIR’S NYBEGYNNER-GOLF
På mandag fra kl 1706 har vi blokkert start-tider for deg som er nybegynner. Dette må du melde deg på til proshop@golfmanagement.no før fredag kl 1500 for å være garantert plass. Hallgeir m.fl vil være til stede å geleide dere ut på banen, samt kjøre rundt å veilede underveis i runden. Det blir veiledere tilsted frem til kl 1830, du kan da velge å enten avslutte, eller om du vil fortsette, og gjøre deg ferdig med 9 hull alene sammen med de andre på gruppen, uten veileder.

En veldig sosial og kjekk måte å komme i gang med spillet på den store banen, enten du er helt ny som golfer, eller det er lenge siden du har vært på den store banen.

Tilbudet er gratis, og kun for deg som har spillerett med betalt spilleavgift, eller er ansatt hos en av våre sponsorer eller samarbeidspartnere med dette i pakken.

FELLESTRENINGER
Nederst i denne mailen finner du oversikten over fellestreninger for neste uke. Jeg minner om at instruktørene våre kun er tilgjengelige for råd og tips i tiden fellestreningen foregår. Vi må la dem få gå i fred dersom de skulle ønske å trene litt for egen del på drivingrangen. Vis hensyn.

Publisert i ,