Uke 37

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Som dere sikkert har lagt merke til, så har vi senket antallet fellestreningstimer noe i denne uken, det gjøres i takt med høsten, mørket, og besøket vi har hatt på timene i uken som har vært. Jeg håper dere bruker timene vi har satt opp, slik at vi kan opprettholde ett greit timeantall også i ukene som kommer. Eivind er for tiden på en velfortjent ferie, og i hans fravær overtar enda en dyktig instruktør timene hans, nemlig Sondre Falch. Dere finner ham på rangen.

MANDAG ER NYBEGYNNER-DAGEN!! På samme måte som vi har Medal på onsdag, og damegolf på torsdagen, så har vi nybegynnerspill på mandagen. Blir du irritert av at spillet går like sent som da DU var nybegynner, ja da anbefaler jeg at du velger en annen dag i uken å spille, eller at du for eksempel booker tid før nybegynnergolfen. Vi har alle vært nybegynnere, og en av måtene vi lærer oss å spille fortere, og bedre er å øve. Her på Bærheim Golfpark har vi det beste tilbudet av alle golfbaner i landet når det gjelder akkurat dette. Vi har 30 timer fellestreninger hver uke, vi deler ut klippekort med protimer til alle nye, vi har fadderspill, vi har Ådne’s Golfakademi, og vi har nybegynnerspill på banen. La oss legge til rett for at alle nye får en fin opplevelse når de tar sine første skritt på banen.

Mandag denne uken hadde vi nybegynnerscramble her på plenen. Vi hadde 36 påmeldte til denne kjekke turneringen, som ble arrangert som en del av nybegynnerspillet på mandagene. Hvert lag bestod at 3 spillere og en veiledere. Alle 12 flightene kom seg gjennom de 9 hullene før det ble mørkt, eller la oss si før det ble for mørkt. Vinnerlaget var «lag Sondre». Dere har alle sammen en kaffe m/is til gode i shoppen!

Kommende mandag her Hallgeir på plass igjen med sitt vanlige mandagsspill. Husk å meld deg på! Det gjøres ved å sende en mail til proshop@golfmanagement.no før fredag kl 1500.

Publisert i