Uke 29

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Vi kjører 25 % rabatt på alle sommerklær og Oakley solbriller i proshopen. På grunn av den kalde sommer har vi fortsatt bra utvalg av de fleste modeller og størrelser.

De siste månedene har den norske kronen holdt seg veldig svak og derfor har Ping varslet en betydelig økning i prisene fra 1. juli (ca. 20 %) For de av dere som går rundt og vurderer å kjøpe Pingutstyr i år, kan det derfor være lurt å handle/bestille før 1. juli.

Alle som ønsker å booke en gratis og uforpliktende time med kølletilpasning på rangen, tar kontakt med proshop. Dette er et tilbud som mange benytter seg av. I løpet av ca 30 minutter finner vi fram til hvilke køller, skaft, lie etc som passer for deg – og det er utrolig hvor stor forskjell det er. Prøv du også, det gjelder uansett hvilket nivå du er på.

På golfutstyr har vi spesialisert oss på Ping som vi er størst på i Norge. Vi har også Norges beste utvalg av Ecco sko og traller. Av klær så har vi Ping og Daily.

Kom til oss for råd, oppdatering, eller tilpassing av utstyr. Tilpassing av utstyr er inkludert i prisen. Hos oss finner du utstyr for alle nivåer, fra junior til senior, nybegynner til elitespiller.

I proshopen treffer du en erfaren stab, som setter kunden i sentrum, og som alle har en felles interesse og lidenskap, nemlig golf! Alle som jobber her har fått opplæring i tilpassing av utstyr på hovedkontoret til Ping i Europa.

Vi har det største og beste utvalget innen utstyr og bekledning – det er bare å komme innom for å la seg friste! På Ping pakker til min kr 5000 så får du 5% rabatt, og på pakker på over kr 10 000 så får du 10% rabatt på alt!

Du gjør alltid et trygt og godt kjøp hos oss. God service får du med på kjøpetJ

I tillegg til golfutstyr og tilbehør selger vi et rikholdig utvalg av kioskvarer og småretter.

Vi kan skilte med landets beste åpningstider, velkommen til en hyggelig handel!

Sommersesongen:

Mandag-torsdag kl 0800-2200
Fredag kl 0800-2000
Lør/søn kl 0700-1800/2000
Telefon Proshop: 95915031
Epost: proshop@golfmanagement.no

Publisert i