Informasjon fra uken som har gått :)

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Feriestemningen er over oss, og det er ordentlig hyggelig at så mange av dere velger å bruke feriedagene her hos oss. Instruktørene melder om godt fremmøte på fellestreningene, så her blir det mange farlige golfere utover sensommer –og høstsesongen!

“Det er onsdag morgen, flaggene henger rett ned, duggen ligger enda i gresset, og noen lette regnbyger preger inntaket av morgenkaffien denne dagen. På hull ni kommer to friske damer inn etter sin morgenrunde, åh hvor jeg elsker disse morgenene, også i regn, vi er på Bærheim Golfpark.”

De siste dagene har vært preget av noe ustabilt vær, sol og regn om hverandre, men med god temperatur, så har det blitt mange golfrunder på flere av dere likevel.

Fikk lyst å dele ett dikt jeg skrev i november i fjor, bare fordi jeg synes det beskriver livet så fint, det setter likssom ting litt i perspektiv..enjoy

Ta vare på øyeblikket
det kan være det eneste vi får,
for livet det kjenner vi ikke,
det kommer, og det går.  

 

Vær gode mot hverandre,
en dag er plutselig den siste,
gi av deg selv til andre,
vær en som ingen vil miste……..

uke 29 II

Jeg går nå inn i 3 uker med sommerferie. Hygg dere på golftrening på plenen vår, så sees vi plutselig.

God helg og god ferie alle dere fine, gode mennesker.

Klemmer i hytt og gevær.

Monica.

LEDER
Utover høsten og vinteren skjer det mye kjekt på Bærheim Golfpark. Det blir gode seminarer med topp foredragsholdere, kjekke turneringer med påfølgende god mat og festligheter, vi planlegger en ny tur, og det er flere ting å være med som ikke nødvendigvis handler om golf men kjekke opplevelser for hele familien. Det neste store arrangementet vårt er fredag 26.august 1700-2000. Da har vi leid hele Soma Gård. I tillegg til de vanlige aktivitetene som er i denne fantastiske parken så har vi med klovner, ansikstmalere, tryllekunstner, fotobaren, og golfbiler. Det blir servert pølser, hamburgere, kyllinglår, marinerte spareribs/barbequesaus, potatsalat, salat, brus, is kaffe og te. Alt som skjer i parken denne ettermiddagen samt mat og drikke er inkludert i billetten til kun kr 350 pr pers. Billettsalget starter i begynnelsen av august og vi sender ut info når det skjer. Men sett av ettermiddagen allerede nå. Det blir tidenes familiefest i Soma Gård. Bare å glede seg!

Ha en fortsatt god sommer!

Ådne

 

Publisert i ,