UKE 28

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

KJÆRE MEDLEMMER, SPONSORER, SAMARBEIDSPARTNERE OG VENNER Det er mandag kveld, solen skinner fra en skyfri himmel, den er på vei ned i horisonten, og lange skygger danser over gresset. Kveldsluften kjennes så vidt på huden idet mørket sakte siger på. Det er fullt i sittegruppen utenfor proshop, banen myldrer av mennesker, og latter høres på lang avstand. Fra rangen høres stemmer, slag, og en dur fra bilen, som henter opp alle de tusen baller som har blitt slått ut gjennom denne nydelige dagen. Må vi hjem?  En sommerdag er snart slutt, og en ny ventes, måtte det bli mange slike kvelder her på plenen, vi er på Bærheim Golfpark.

For oss som ikke har vært i syden, så er det bare å blotte vår vinterbleke hud, få den frem i dagen liksom, hvordan var nå dette igjen?

På plenen fortsetter vi med treninger, dog ikke med like stort utvalg nå som ferien er startet, men likevel hver eneste dag. Se for øvrig plan i boksen «fellestreninger» på forsiden.

God ferie til deg som reiser!

Ønsker dere alle sammen en riktig deilig helg, og husk, vi har åpent fra kl 0700 både lørdag og søndag, sees!

Mvh

Monica

 

LEDER

Først tusen takk til alle som var med på dugnaden torsdag kl 0700! Veldig kjekt at så mange kunne stille så tidlig på morgenen! Dato for neste års åpningsturnering er allerede bestemt. Det blir lørdag 30.april. Sett av dagen og kvelden allerede nå! Foruten masse moro på golfbanen på dagtid og fantastisk god mat og underholdning kveld kan man vinne en doorprize på festen verdi kr 50 000!

Dessverre så har vi ca en gang pr år en eller annen øst-europeisk gjeng som gjør innbrudd i en bil på parkeringsplassen midt på lyse dagen. La derfor ikke PC, vesker, lommebøker etc ligge synlig i bilen. Og ser du noe mistenkelig, gi beskjed til proshop.

mvh Ådne

Publisert i