Uke 25

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

TOYOTA SØRVEST – UKENS SCORE

Hver uke blir den beste scoren i to klasser premiert med en frekk bilvask levert av Toyota Sørvest! Klassene er delt inn i hcp opptil 11,9, og fra hcp 12 og oppover. Bli med du og! Det vil til enhver tid stå på tavlen utfor proshop hvem som leder, har du en bedre runde, lever scorekort i proshop, og vi vil registrere deg. Står det ingen navn på tavlen, nei da er det ingen som har innlevert.

 

FELLESTRENINGER
Her på Bærheim golfpark har vi gratis fellestreninger for alle med «aktive» spilleretter, sponsorer og samarbeidspartnere. Dette finner du ingen andre steder, og naturligvis er vi stolte over å kunne tilby dette. Ikke bare tilbyr vi det, men vi gjør det også gratis! I tillegg til dette har vi også gratis rangeballer for dem som faller inn under samme kategori, det er vi også alene om!
Nederst i denne mailen finner du oversikt over neste ukes fellestreninger. Det er ikke nødvendig å melde seg på noen av disse treningene, det er bare å møte opp i tidsrommet treningene foregår. Unntaket er Hallgeir’s nybegynnerspill på mandager. Dette MÅ man melde seg på til. Det gjøres enkelt ved å sende en mail til proshop@golfmanagement.no, du vil så få svare med hvilken starttid du er tildelt. NB! Det er ikke mulig å «betale» seg inn på noe av dette dersom du ikke faller inn under disse kategoriene.
Minner igjen om at rangekortene for dere som har rett på gratis rangeballer er personlige, hvilket vil si at det er strengt forbundt å dele golfballer med andre. De som faller utenfor retten til gratis rangeballer, må selvsagt kjøpe dette på vanlig måte ved å henvende seg i proshop.

 

Publisert i