Uke 22

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Først og fremst, gratulerer til Trym Falch for tidenes runde på plenen. Å spille 11 under par gjør seg ikke selv, her ligger tusenvis av treningstimer bak! Motiverende å se deg lykkes, Trym! For deg som ikke har fått med deg dette, les på http://www.norskgolf.no/artikler/nyheter/drommerunde-20-aring-gikk-sandnes-pa-11-under-par eller her http://www.dagsavisen.no/stavanger/tidenes-norske-golfrunde-1.733829

 

 

Jeg sier som en av våre trofaste golfere, Kjell Pettersen, MAGISK! Det er nemlig ordet man kan bruke for å beskrive denne morgenen. Det er fredag, klokken har så vidt passert 0800, fuglene synger av full hals, ja faktisk slik at de overdøven duren av alle klipperne som allerede er i gang denne dagen. Solskinnsgolferne har begynt å strømme til anlegget, fredagen er i gang dere, hvilken herlig fredag dette skal bli!

Jeg deler diktet jeg skrev i fjor på akkurat denne fredagen, la oss fryde oss over solstrålene, og hverandre, det blir så mye bedre da! God helg!

Regnet sildrer ned,
det gir oss ikke fred.
Vi undres hvor lenge dette skal pågå,
det er likssom nok nå!

Men, vi gir aldri opp å vente,
vi er alle like spente.
Hva vil neste uke gi oss av vær,
Uansett, så håper jeg at du er her.

Vi er på Bærheim Golfpark.

Monica

 

KJÆRE ALLE SAMMEN!
Tusen takk til hver og en av dere for oppmerksomheten rundt min 50-års dag. Takk for at dere gjorde dagen til det den ble.

Hilsen
Ådne

 

Publisert i ,