Uke 21

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Åh du vakreste,
du kom, og du gav meg velbehag.
Du var så velkommen,
gid jeg bare kunne puttet deg i lommen,
og tatt deg frem når jeg trengte deg,
så du kunne varmet meg.
Åh, du vakreste,
………..sommerdag!

sommerdag

KJÆRE MEDLEMMER, SPONSORER, SAMARBEIDSPARTNERE OG VENNER
En flott uke ebber snart ut, den startet noe kaldt, men har gradvis tatt seg opp, og den avsluttes på en vidunderlig måte. Jeg elsker disse dagene, dagene hvor morgenkaffen kan inntas i solveggen, hvor man kan dundre baller på rangen i t-skjorte, hvor glade golfere har funnet shortsen frem, og glassene på solbrillene igjen på pusses. Måtte dette vare i det uendelige, vi er på Bærheim Golfpark.

Ha en riktig deilig helg, jeg tar nå en fortjent langhelg (om jeg må si det selv), så sees vi på mandag.

Monica

 

2016-05-26 08.53.19

GRATULERER MED DAGEN SJEF!
Ja, i morgen er dagen, dagen hvor sjefen blir voksen, måtte feiringen ingen ende ta!

Kjære gode sjef. Mang en god samtale har vi hatt, men også diskusjoner. Det har etter nesten 14 år under din ledelse også vokst seg frem ett vennskap, ja nesten et familieforhold. Familieforholdet blir ekstra sterkt når vi er så få, og når vi jobber så tett på hverandre. Det er alltid godt å komme til deg for råd, og jeg har lyst å takke deg for at du alltid tar deg tid til det, de gangene jeg har gjort det, så har det betydd hele verden for meg. Jeg er utrolig glad i deg, og ønsker deg det beste for 50-års dagen din, og også for fremtiden sammen med din vakre Line. Måtte vi sammen få skape enda mere hygge og galskap på plenen vi elsker over alle plener.

Monica <3

 

 

Publisert i ,