Uke 17

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Denne uken har vi vært både varme, kalde, våte og stivfrosne, har hatt både solbriller, polvanter, t-skjorte, solkrem, dunjakke, sydvest og lue på. Du tenker gjerne at det er helt normalt i løpet av en uke, men jeg snakker her om i løpet av en golfrunde! De fikk jammen meg kjørt seg damene som spilte Rogaland Dametour i det de vandret fryktløst ut på banen i solskinn!

Slik er nå denne årstiden, og det ser ut til vi skal få noen dager til med denne kalde vinden, og fare for frost og sludd, men så dere, mot slutten av neste uke ser jeg lyset i tunnelen, tosifra røde tall! Oioioi, som vi gleder oss.

Det nærmer seg årets åpningsturnering, lite gleder meg mere enn å se den startlisten! Dere kommer til å få en uforglemmelig dag utpå denne plenen. Lykke til alle sammen, jeg heier på dere alle. Måtte også kvelden bli fantastisk, og kjenner jeg Ådne, så er det akkurat det den blir! Jeg skal tenke på dere mens jeg sitter med min bunadskledde familie for å feire min yngste datter, tro meg.

God helg kjære venner.
Monica

ÅPNINGSTURNERING

Alle er spente,
kan nesten ikke vente.

Har jeg husket putteren etter at jeg gjorde den ren i går,
jeg tar meg en liten kaffetår.

Klokken nærmer seg utslag, hvor er driveren?
Har jeg glemt den i denne iveren?

Utslaget slås til applaus fra de andre,
for her på Bærheim er det slik vi behandler hverandre.

Neste mann titter nervøst omkring seg,
det blåser mye, eller er det bare meg?

Jubel høres fra greener lengre ute,
noen har puttet bra, andre er helt ute.

Golfens mangfold på sitt beste,
på teested venter de neste.

Poeng skal deles ut, poeng skal trekkes fra,
før vi til kvelden skal se hvem som virkelig gjorde det bra.

Alle er spente,
kan nesten ikke vente.

Monica

LEDER

Denne uken har vi hatt sesongens første firmaturnering (torsdag). Når vi har slike turneringer er det viktig at man sjekker golfbox hvilken turneringsform det er. Firmaturneringer har gruppeblokkering i golfbox og setter man pilen på blokkeringen står det info om det er shotgun (alle starter samtidig). Står det f.eks shotgun hull 10-18 kl 1300 så skal det være tomt på hullene 10-18 kl 1300. Skal man spille ut kl 1000 kan det da være lurt å starte på hull 10 for da er man på første 9 hull når turneringen starter og man kommer ikke i konflikt. Våre firmakunder er en viktig inntektskilde og vi har ikke veldig mange slike turneringer her sammenlignet med nabobanene. Viktig at alle respekterer dette slik at vi slipper å kjøre rundt før turneringen starter og «tømme banen».

Lykke til alle 150 som skal være med i Rolex Open på lørdag. Det blir enormt spennende både på banen og ikke minst på Hall Toll med alle de kjekke doorprizene.

Ha en strålende helg!
Ådne

 

 

Publisert i