Uke 16

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

HALLGEIR’S MANDAGSSPILL FOR NYBEGYNNERE
Denne uken startet vi opp igjen med nybegynnerspillet mandager fra kl 1657. Dette er en del av fellestreningsprogrammet hver uke, og en veldig kjekk og sosial måte å bli kjent med både banen og andre «nye» golfere. Hver mandag så holder jeg av starttider fra kl 1657 og utover. Disse starttidene er forbeholdt dere nye, men husk dere MÅ melde dere på for å bli med. Send en mail til proshop@golfmanagement.no, og du vil få en mail tilbake med hvilken tid du er tildelt. Påmelding må skje før fredag kl 1500, da åpnes nemlig starttidene opp for alle.

Hallgeir vil stå klar til å ta imot dere, hjelper til med aktivering av kort, og følger dere til utslag. Hallgeir vil så gå rundt på banen og hjelpe underveis. Spør om det dere lurer på, det er slik dere får svar.

Nybegynnergolfen spilles alltid fra rød tee, og vi spiller 3 spillere pr lag.

 

Kom å bli med!

 

FELLESTRENINGER
Vi utvider sakte men sikkert vårt utvalg av fellestreninger hver uke. Disse treningene er for deg som har betalt spilleavgiften, eller er ansatt hos en av våre sponsorer eller samarbeidspartnere med dette i pakken. Det er ikke mulig å «betale» seg inn på disse treningene. Oversikt over neste ukes treninger finner du nederst i denne posten. Nytt er også at Eivind er tilbake, så til deg som har ventet på ham, kom på trening!

 

 

Publisert i ,