Uke 13

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

En smak av våren.
Ja, det vil jeg si vi har fått de siste dagene, noe frost i morgentimene, og litt snø på torsdag, det krydrer jo bare hverdagen. Vi går mot en fantastisk tid, gresset blir grønnere og grønnere for hver dag som går, vi gleder oss over å ha så godt besøk som vi har denne tidlige våren, vi er på Bærheim Golfpark.

DENNE LYKKEN
Lykken er å se gresset bli grønt,
kjenne solen på huden,
ja, det er skjønt!

Lykken er å se dere komme,
fylle opp banen,
når vinteren er omme.

Lykken er å jobbe på plenen,
være sammen,
om denne kjekke idrettsgrenen.

Lykken er at det er nå alt starter igjen,
lange varme kvelder,
der vi ikke vil gå hjem.

Lykken er å se dere smile og le,
hygge dere sammen.
Det er virkelig lykke det!

Kjekt at dere er blitt så flinke til å ta nedlagsmerker på greenene, det viser helt tydelig at vi blir flere og flere som «tar to». Fortsett med det, og husk at dersom du bøyer deg ned og tar to, så kan du være sikker på at også andre i flighten gjør det samme. Den samme regelen gjelder også dersom du ikke bøyer deg ned, da er faren for at ikke de andre gjør det heller, mye større. Vær ett godt forbilde! Hjertelig takk.

Ønsker dere alle sammen en riktig deilig helg! Smil, le, gi bort en klem, alt blir så mye bedre da.

 

Monica

LEDER
Endelig er golfsesongen skikkelig i gang, og banen er blitt utrolig grønn og fin allerede. For de som ikke allerede har gjort det: Det er bare å tørke støvet av køllene og komme i gang! I begynnelsen av sesongen er svingen gjerne litt «rusten», og man har ofte glemt ut ting og tang i svingen om det er lenge siden man har spilt. Men fortvil ikke, i neste uke starter jeg opp igjen Ådnes Golfakademi og da håper jeg riktig mange har lyst å få nyttige tips til hvordan man skal bli bedre å spille.

Ha en riktig god helg!
Ådne

 

Publisert i