Uke 13

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

BANEN
Banen viser mer og mer at det virkelig er snakk om vår nå. Det er faktisk såpass mye vår at plantene har så smått begynt å bli grønne. Den store veksten ser vi ikke enda, til det trengs mer varme og høyere lys. For at vi kan begynne å forvente gjenvekst av ballmerker og annen slitasje på greenene må nok lufttemperaturen opp i 7 grader eller mer om nettene. Tenker vi åpning av teestedene må vi ha aggressiv gjenvekst og ordentlig gjødning opptak i plantene, til dette må vi ha 7-10 grader om nettene og en jordtemperatur over 7 grader. Vi åpner teestedene ved første anledning!

Ombyggingen av korthullbanen har en liten pause nå. Vi venter på høyere temperaturer også her. Når temperaturen i jorden overstiger 10 grader sår vi gresset. 

Syns selv at det nye treningsområdet og nye hull 2 på korthullbanen ser ut til å bli bra. Har man selvtillit så skryter en litt av seg selv, jeg har selvtillit nok til å si at jeg er fornøyd med med byggingen så langt!

De kommende ukene blir det en del arbeid på greenene. Det kan hende du må spille en vintergreen eller to mens arbeidet foregår, men vi skal prøve så godt vi kan å være “usynlige”.

Mvh
Atle