Uke 10

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

BANEN
Som jeg skrev i sist info med tanke på åpning av sommergreenene; banemannskapet har gjort sin jobb, nå er det været som må jobbe mot kuldegrader og det som verre er. Jeg er født på den positive siden, realist som helst vil være optimist og litt gambler. Midten av mars, klart det er slutt på vinteren, det er vår nå. Skulle det, mot formodning at mine spådommer om temperaturer på riktig side ikke skulle slå til da settes plan B ut i livet….vi åpner vintergreener. Golf blir det uansett. Men husk; må dere spille på vintergreener fremover, skyld på været og ikke oss i banemannskapet!
Når vi nå åpner sommergreenene betyr ikke det at banemannskapet er helt ferdige med “vinterarbeidene” rundt om i anlegget. For å nevne noe; alle veiene i anlegget skal oppgraderes, alle fundamentene til kortleserne skal forbedres, bunkerne på hull 2 må få nytt gress i kantene og det må fikses opp etter dreneringsarbeider på hull 11…….

En liten ting til slutt…..gidder du hjelpe meg i å ta godt vare på greenene og greenområdene? Du svarte ja? Så kult….det eneste du trenger å gjøre er å ta deres eget nedslagsmerke på greenen og passe på at de stengslene/ anvisningene (tauene) vi setter opp blir stående der de skal være og selvsagt gå anviste veier!
Gjør du dette skal jeg love at vi kommer til å gjøre det vi kan for at dette blir bra greier!

Mvh
Atle