Ord fra Monica, uke 40

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Tror bare jeg vil skryte litt i dag, skryte litt av dere, for dere er noen herlige og positive mennesker. Jeg er takknemlig for at jeg får jobbe på en plass hvor så mange hyggelige folk samles hver eneste dag. Dere er alltid så blide, så smilende, og ja, det er faktisk slik at jeg gleder meg hver eneste morgen til å gå på jobb. Gleder meg til nye opplevelser, enten det er Otto Sonesen som kommer fykende inn med god morgen, og en lun kommentar, Helge Mehus som drar en av sine mange vitser, Ole Linaa som ikke kan få rost oss som jobber her nok, Lise Tidemann som tripper kaffetørst inn i proshop, Bente Kaarvaag som smiler fordi hun skal enda en runde på plenen, eller Reidun Wold som ler og  ivrer etter å skrive seg ned like mye som John Olav. Dere gir av dere selv, det er det som lager miljøet her hos oss.  Dagene her på plenen er aldri like, alltid noen nye bekjentskaper, nye historier, og nye opplevelser. Jeg er rik.

Jeg vil ønske dere alle sammen en riktig deilig helg, og til deg som skal spille Alex Rosèn Invitational i morgen, lykke til! Håper også kvelden blir minnerik.

Monica

 

Publisert i ,