NY FOTTUR LØRDAG 23. JANUAR kl 1100

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Det ble ett flott oppmøte på den første fjellturen vår, og etter ønske fra dere, så setter jeg allerede nå opp en ny tur lørdag om en god uke.
Vårlivarden 387 moh
Det finnes flere løyper for å komme til topps på denne nuten, men jeg velger den jeg synes er finest. Parkering er da på Øvre Hetland, Hommersåk. De av dere som kjenner denne parkeringsplassen kan kjøre direkte opp, dere andre kan møte meg utenfor Statoil Hommersåk kl 1030, så kjører vi opp i sammen.
Jeg gleder meg allerede!!
Turen tar ca 2,5 timer, og starter med variert skogsterreng, før vi starter oppstigningen langs fjellryggen. En nydelig tur, med en fantastisk utsikt!
Turen er selvsagt også åpen for andre enn golfere.
Ingen påmelding, bare å møte opp!

Det tas som vanlig ingen værforbehold, jeg går uansett, og det gjør hunden min også. Monica
vårlivarden 3 vårlivarden 2 vårlivarden 1