KJÆRE ALLE NYE GOLFERE

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

HALLGEIR’S NYBEGYNNERSPILL PÅ MANDAGER

Her på Bærheim golfpark er vi opptatt av at alle nye golfere skal få en god opplevelse av å gå på banen. De første gangene kan virke noe skremmende, man føler seg ikke god nok, man er usikker på hvordan man skal bevege seg, og man er usikker på regler, eller at man ikke våger å sette seg opp sammen med andre etablerte golfere.  Derfor har vi valgt å ha et gratistilbud til alle nye, slik at dere kommer i gang.
Hver mandag arrangerer vi Hallgeir’s nybegynnerspill på hovedbanen.

Hvem kan delta på dette?
Har du spillerett hos oss? Har du nettopp tatt golfkurset?, Er det lenge siden du har spillt?, eller føler du deg usikker på å gå ut på den store banen alene? Ja, da er dette noe for deg!

Vi spiller fra rød tee (den lengst fremme)
Nybegynnerspillet varer fra kl 1700-1900 hver mandag.

For å melde deg på til dette, så må du sende en mail til proshop@golfmanagement.no før fredager kl 1500, du vil så få svar med hvilken starttid du er tildelt. Har du ønske om å gå sammen med noen spesielle, så skriver du det.

Hallgeir m.fl (veiledere på disse nybegynnerspillene) er tilstede og tar imot dere fra kl 1700. Dere blir fulgt ned til teested, og hjulpet i gang på hull 1. Veilederne vil så kjøre rundt på banen, og veilede og hjelpe underveis i runden. Her er det bare å fyre løs med spørsmål på alt dere lurer på.
Veilederne er tilstede frem til kl 1900, dere kan da enten velge å gå av, eller å fullføre resten av runden uten veiledere. Jeg anbefaler det siste.

Da håper jeg på et fulltegna nybegynnerspill allerede på mandag.

Ha en deilig dag i regnet.
Monica