Informasjon fra uken som har gått

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

KJÆRE MEDLEMMER, SPONSORER, SAMARBEIDSPARTNERE OG VENNER

De store hvite slettene skinner mot meg idet jeg ankommer min arbeidsplass i glitrende solskinn, skispor slynger seg langs fairway, opp på høydene, og ned fra høydene, jeg syns sågar jeg kan skimte en aldri så liten akebakke på hull 15, det vitner om at her foregår det også andre aktiviteter i disse dager.

 

Vel, tosifrede minusgrader det er vel noe i overkant, men det er altså det gradestokken viser her på plenen i dag, torsdag. Ifølge yr, så er det siste dagen med så lave temperaturer, og jeg kjenner at det er helt greit.

 

I disse kalde vinterukene, må vi altså sysselsette oss med alt det som vi ikke får tid til når gresset gror, så nå er banemannskapet i full gang med å bygge ett tredvetalls nye oppbevaringsskap for golfkøller. Disse skal være klare i god tid før påske. Vi har allerede fått tilbakemelding fra mange av dere på mailen vi sendte ut tidligere ang interesse for et slikt skap. Når det er sagt, så er det fremdeles noen få skap igjen. Skapene finner du i enden av låven (der hvor du kommer ned fra parkeringsplassen), og det koster kr 1000 pr år i leie.  Er du interessert, men ikke har fått satt deg på interesselisten, send en mail til Tom på tomgl@golfmanagement.no

 

Med dette vil jeg ønske alle sammen en riktig deilig vinterhelg!

 

Mvh
Monica

 

LEDER
Hei og godt nytt år!

I forrige uke ble vår sjefsgreenkeeper Atle Hansen kåret til årets greenkeeper 2015. Det er ikke tilfeldig. Han har jobbet hardt i en hel mannsalder som greenkeeper. Atle er stolt av yrket sitt, nytenkende og målbevisst. Her er juryens begrunnelse: Atle støtter opp om arbeidskolleger og gjør det han kan for å gi medarbeidere gode arbeidsvilkår. Han gjør mer enn forventet, er en god rollemodell for unge og lovende greenkeepere, og har representert yrket på en god måte i mange år.  Atle er faglig sterk, støtter, bidrar og hjelper andre greenkeepere.

Vi er veldig glad for å ha en slik medarbeider her på Bærheim og gratulerer så mye!

 

Mvh
Ådne

Publisert i