Informasjon fra uken som har gått, uke 45

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Yeeeeey, vi har fått kanaler på plenen, ja og store innsjøer! Duverden, nå blir jo denne banen kjempelett! Det er ikke det, man fant ikke ballene i disse områdene før de renset kanalene heller, men det er bare det at de virker så myyyyye større nå.

Uansett, kanaler eller ikke kanaler, så er det veldig kjekt å se at dere benytter banen også nå på høsten i det nydelige høstværet vi har. Her bookes det tider i hytt og vær, ja det var vel på mandag jeg måtte sende en sms til en av mine faste herlige mandagsspillere, han hadde nemlig booket tid kl 1600, det er jo greit det, men når solen går ned 1640, så ble det liksom litt kort tid på en måte . Sånn ellers, så får vi bare nyte denne høsten med det den gir oss. Noen ord fra høsten i fjor:
Ta et skikkelig åndedrag,
det er atter en ny dag!

Med høst i luften,
nytes den gode duften

Ikke sitt hjemme uten mål og mening,
Kom ut på golftrening.

Høsten den går over,
ingen grunn til at du ligger hjemme og sover.

Plutselig er det igjen sommer,
jeg lover deg,
den kommer!

Da vil jeg bare ønske dere alle sammen en riktig god helg, så sees vi på plenen! PS, det ryktes at yr.no har tatt bort regnværet i helgen, ikke si det til noen……

Monica

Åpningstider i proshop lørdag og søndag er fra kl 0830-1600.
Åpningstider kommende uke 0830-1600. Husk dette dersom du ikke har flere baller igjen på rangekortet.

 

LEDER
Vi har sammen med klubben blitt enige om at det nå skal være totalt maximum hcp 162 i hver flight i Golfbox. Vi håper og tror at dette vil gi bedre flyt på banen.

Ha en strålende helg i det milde og fine været som er meldt!

Ådne

 

Publisert i