Informasjon fra uken som har gått.

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

KJÆRE MEDLEMMER, SPONSORER, SAMARBEIDSPARTNERE OG VENNER

Med stille klarvær følger minusgradene og den kalde luften, men det synes jeg er helt ok. Vi kan merke at våren nærmer seg allikevel. Utenfor står det intet mindre enn tre stappede lastebiler med vårens modeller av både utstyr, tøy, sko, og annet. Det jobbes for fullt med å fylle butikkhyllene, dette er jo julaften, 17. mai og bursdag på samme tid. Ta gjerne en tur innom å se på det spennende utvalget.

Og, ja, vi har testet ut varmen i solveggen i dag, det var nesten som jeg kunne føle en liten påskestemning snike seg inn ett øyeblikk der.


Mens vi venter på våren.

Frosten maler banen i duse farger,
tjernet har fått hinne på.

For oss er trøsten annet mager,
vi går mot våren nå!

Oppi lia har frosten sluppet taket,
gresset er forunderlig grønt.

Trekkfuglene er på vei tilbake,
vi starter på nytt, er det ikke skjønt?

Jeg ønsker dere alle sammen en riktig deilig vinterferie. Jeg blir å finne her på plenen hele uken!
Åpningstider i shoppen:

Lørdag og søndag kl 0930-1500

Kommende uke kl 0830-1600

 

God helg!
Monica

 

LEDER
Til vinteren 2017 (mars) så kommer vi til å tilby en kanonbra golftur til Alcaidesa, 20 minutter kjøring forbi Puerto Banus i Spania. Det er et fantastisk flott golfresort med 2 baner og ypperlige fasiliteter. Informasjon om turen, dato, priser, påmelding etc kommer rett etter påske. Alle detaljer er ikke helt klare enda, men jeg kan allerede nå røpe at det blir veldig god pris…..Vi har 50 plasser tilgjengelig, Har du planer om å reise til varme strøk vinteren 2017 så håper vi du har lyst å være med oss. Det skal bli en fantastisk opplevelse sammen med gode venner fra Bærheim! Bare å glede seg!

God vinterferie!

Mvh
Ådne

Publisert i ,