Informasjon fra uke 20

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Det er fredag morgen, klokken har så vidt passert 0600, og det sildrer mot min rute. Banen ligger frodig og grønn og suger til seg hver eneste dråpe av regnet som kommer ned nå i morgentimene. Andemor benytter anledningen til å spankulere over teestedet med sine små før dere inntar banen, jeg liker disse tidlige morgener jeg. Tid til å fundere, alle trenger vi stilletid, for meg kan det være disse timene før alle dere andre kommer. Det er lovet sol senere på dagen, dette blir en herlig fredag, vi er på Bærheim Golfpark!

Ta regntøyet på, kom ut å slå!
Vi har tak over mattene,
så bare glem regnhattene.

Solen vil titte frem om litt,
litt morgenregn betyr ikke en dritt.
Litt vann i fra oven,
ingen grunn til å bli doven!

Ha en deilig helg dere, og ta med disse vakre ord: « Everywhere you og, leave a glitter tail of kindness behind you, someone who needs it may just pick it up»

Monica

 

LEDER
Dessverre så har vi ca en gang pr år en eller annen øst-europeisk gjeng som gjør innbrudd i en bil på parkeringsplassen midt på lyse dagen. La derfor ikke PC, vesker, lommebøker etc ligge synlig i bilen.

Vi får av og til informasjon om at hunder går løs på banen uten bånd. Man må gjerne ha med hund, men det er båndplikt uansett om man er ved proshop eller ute på banen. Vennligst respekter at det er båndplikt på hele området.

Ha en strålende helg!

 

Publisert i