Informasjon fra Monica uke 49 og 50

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Var inne å tittet i arkivet mitt i dag, og der fant jeg disse fine ordene fra i fjor på denne tiden, vil dele dem igjen jeg, for det er ord fra mitt hjerte, og de kunne liksågodt vært skrevet i dag!

«Det er vinter, fargene på himmelen i morgentimene har endret karakter, det er ikke mindre vakkert, bare litt blåere.

Aktiviteten utenfor mitt kontorvindu har avtatt, duren fra anleggsmaskinene er fraværende, og kaffedrøsen fra solkroken er blitt flyttet inn i pavljongen, vi er på Bærheim Golfpark.»

Overgangen fra å være på en travel idrettsarena med latter, drøs, og gode samtaler, til å sitte ute i disse nydelige omgivelsene til tider er alene, er meget stor, ubeskrivelig stor.

Gjennom hodet farer tanker, og bilder, som fra en film, filmen fra 2016, med alle sine øyeblikk, som blir til minner, gode minner, minner å ta med seg, og minner å gjemme.

Dere er alle unike, nydelige mennesker, som gir meg så mye glede i mitt arbeid. Jeg føler meg som verdens heldigste.

Vi går inn i en roligere tid, og jeg lyver hvis jeg sier at jeg gleder meg til at solen atter en gang titter opp bak fjellrekken, til gresset blir grønt, til fuglene kvitrer i trærne, og dere kvitrer utenfor mitt kontorvindu. Nye filmer skal lages.

Ha en riktig deilig helg, og en fin andre søndag i advent. Vær gode mot hverandre, smil, og gi bort en klem, alt blir så mye bedre da.

Monica

Publisert i ,