Informasjon fra Monica uke 34

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Det er tidlig i uken, solen skinner idet jeg parkerer bilen på parkeringsplassen. Det føles lenge siden jeg så den, men likevel ikke så lenge siden. Solen har jo vært innom, men det har jammen meg regnet også. Det er ikke mange bilene på parkeringen, det er meldt regn, vind, og «uvær». De første dråpene drypper på vinduet, det er visst bare å komme seg ned på kontoret før det bøtter ned.

En ny uke er i gang det skal bli godt.

De fleste av oss er også tilbake fra ferie, en ny hverdag tar over for en noe latere en, det er også godt.

Nye kurs, nye treninger, nye arrangementer, nye mennesker, nye medlemmer, og også alle dere gode gamle, vi skal få en deilig høst sammen her på plenen, det er jeg overbevist om. Vi er rike.

Når det er sagt, så kan jeg ikke la vær å tenke på andre deler av verden. Vi lever i en tid der fryktelige ting skjer, tenker i disse dager på terroren i Barcelona, våre hverdagslige utfordringer blir så små…..kan vi ikke heller heie på hverandre, gjøre hverandre bedre, og fremelske det gode i hverandre?

Det er ikke hver uke jeg deler ett vers fra bibelen, men denne uken vil jeg faktisk gjøre det, fordi jeg synes dette er bare vakkert, og fordi jeg syns det er viktig:

«La kjærligheten være uten hykleri! Avsky det onde, hold fast ved det gode. Vær varmhjertet mot hverandre i kjærlighet! Kappes om å hedre hverandre!»

Jeg heier på deg!

Nyt helgen, vær gode mot hverandre, gi bort ett smil, og få dobbelt så mange tilbake!

God helg!
Monica


Publisert i ,