Informasjon fra Monica uke 18

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Det nærmer seg årets åpningsturnering, vi kommer til å få en uforglemmelig dag utpå denne plenen. Det melders om bra vær, og god stemning, det har vi alltid! Lykke til med spillet alle sammen! Måtte også kvelden bli fantastisk, kjenner jeg Ådne, så er det akkurat det den blir! Jeg skal tenke på dere mens jeg sitter hjemme og lader opp til søndags morgen-vakt i shoppen! God fest!

God helg kjære venner.

Monica

 

ÅPNINGSTURNERING

Alle er spente,
kan nesten ikke vente.

Har jeg husket putteren etter at jeg gjorde den ren i går,
jeg tar meg en liten kaffetår.

Klokken nærmer seg utslag, hvor er driveren?
Har jeg glemt den i denne iveren?

Utslaget slås til applaus fra de andre,
for her på Bærheim er det slik vi behandler hverandre.

Neste mann titter nervøst omkring seg,
blåser det mye, eller er det bare meg?

Jubel høres fra greener lengre ute,
noen har puttet bra, andre er helt ute.

Golfens mangfold på sitt beste,
på teested venter de neste.

Poeng skal deles ut, poeng skal trekkes fra,
før vi til kvelden skal se hvem som virkelig gjorde det bra.

Alle er spente,
kan nesten ikke vente.

Monica

Publisert i ,