Informasjon fra Monica uke 1

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

Året 2016 er historie, nå skal nye historier skrives, vi er i 2017 og befinner oss på Bærheim Golfpark.

DE BLANKE ARKENE
De blanke arkene ligger foran oss,
ikke fordi, men på tross.

Gode opplevelser skal fylle mine,
hva skal fylle dine?

Mye er opptil oss selv,
dog ikke alt, men la oss håpe det går oss alle vel.

Nyte hvert sekund hvert eneste drag,
være andre til velbehag.

Da er mye gjort,
året går så fryktelig fort!

Vi skal kappes om å hedre hverandre heter det et sted,
Vil du være med?

En vinterkledd hare hopper av sted idet jeg svinger inn bak proshop, det stakkars dyret prøver forgjeves å kamuflere seg i omgivelsene, omgivelsene som ifølge kalenderen har feil farge. For andre av oss, så er denne fargen helt perfekt, grønt så langt øye kan se, vi får bare nyte mens vi kan. Nå kan alt skje!
Vi i administrasjonen ønsker dere alle sammen velkommen til ett nytt år sammen med oss, jeg håper og tror vi skal få til mye gøy også i 2017!

Å gå inn i det nye året som permittert med 50% er ingen ønskesituasjon for noen av oss, men vi skal gjøre vårt ytterste for å være tilstede for dere, og så satser vi på at vi er på beina igjen for fullt om ett par måneder. Nyhetsbrevet vil fortsette å komme hver 14 dag, frem til da. Enjoy!

Monica

 

LEDER
Hei og godt nytt år!
Etter en lang høst er det alltid kjekt å kommer over i et nytt år. Det betyr at en ny golfsesong nærmer seg. Vi gleder oss og er for lengst i planleggingsfasen til masse kjekke arrangementer både på og utenfor plenen. Allerede nå kan dere booke inn Rolex Open (Åpningsturneringen) som i år blir lørdag 29. april med en påfølgende kjempefest på Hall Toll.

4-11 mars reiser 55 personer fra Bærheim på en fantastisk tur til Alcaidesa sør for Marbella. Vi har fått 2 avbestillinger så om det er noen som skulle ha lyst å være med er det et par plasser ledig. I så fall send en mail til adnes@golfmanagement.no hvis du er interessert så får du tilsendt info.

 

Ha en strålende helg!

Ådne

Publisert i ,