Info fra Monica uke 42

Golfbanen på Bærheim
Golfbanen på Bærheim

De siste bjørkebladene klamrer seg til greinene, de fleste har for lengst blåst av, ja det har nesten greinene også på det stakkars treet utenfor mitt vindu. Jammen har det tålt mye. Flaggstengene har fått bue på, flaggene har revnet, alle tre. På plattingen utenfor proshop står bord og stoler, de vitner om at her har det en gang vært pent vær, nå er de forlatte, ikke et menneske å se, det er lenge siden det har vært så stille her. På hull ni kommer det en ensom golfspiller, han holder trallen med fast grep, slipper han den, blåser den av sted. Paraply er avlyst. Endene har gått i dekning, hvor, det aner jeg ikke, kanskje de har dratt for godt….til et annet sted..det håper jeg ikke du gjør, vi er på Bærheim Golfpark.
Som dere vil lese i ukens leder, så er vi i en litt lei situasjon her på plenen. Vi har håpet i det lengste at solen skulle skinne på oss, det har den ikke gjort. Jeg vil med mine infomailer holde dere oppdaterte på det dere trenger å vite, det blir ikke hver fredag i vinter, men annenhver fra og med i dag.

Til alle og enhver, ha en riktig deilig helg, og hygg dere i det været vi får. Dagen kommer aldri igjen, så la oss nyte den.

Monica

Publisert i ,